söndag 31 mars 2013

SIGHTSEEING TOUR

The Original Tour heter Londons bästa guidade tur i buss med öppet tak. I 60 år har dessa guidade turer runt London funnits och än idag är de mycket populära bland turister. Faktum är att The Original Tour idag är den största samt mest populära sightseeingturen i hela världen! Med andra ord kan ni inte bli missnöjda med vad ni får se och uppleva på den guidade turen runt världens häftigaste stad.

Biljetter till dessa hop-on- och hop-offturer finns att köpa på internet där du även får rabatt. Det finns olika slags turer att köpa biljetter till, exempelvis The City Sightseeing Tour som erbjuder allt som är värt att se i hjärtat av London. 
Inte bara bussturer är tillgängliga, en båttur på långa floden Thames eller en gratis promenadtur med en personlig guide låter väl toppen?
Om ni vill passa på att besöka bland annat London Dungeon eller Madame Tussauds kan ni även köpa biljetter till dessa!

För att köpa biljetter till någon av Londons bästa guidade turer by bus, boat eller by foot ska ni klicka in er här: http://www.theoriginaltour.com/

Mycket nöje!




2 kommentarer:

  1. Hej! Jag halkade in på eran blogg när jag letade tips i för min kommande London resa. Jag vill börja med att tackande för Erland fantastiska guide, det har gett mig många bra tips och idéer. Vi har funderat på att åka till Warner Bros. Harry Potter studio och att deltaga i en guidad vandringstur i Harry Potters anda inne i London. Har ni någon erfarenhet kring dessa turer eller kanske några tips? :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hejsan! Vad kul att du har haft nytta av våra tips! Tyvärr har varken jag (Olivia) eller Madeleine varit på den här vandringsturen. Men vi känner flera som varit det och som har älskat det! Tycker man om Harry Potter så är det ju en solklar grej att göra i London. Det ligger en bit utanför storstaden (i Watford) så vi rekommenderar tunnelbanan dit (till Watford Junction), där det sedan går bussar till rundturen. En biljett till rundturen ligger på 29 pund (16+ år). Eftersom vi inte har så mycket erfarenheter gör du nog bäst i att läsa på deras hemsida (http://www.wbstudiotour.co.uk/) eller googla dig runt! Hoppas du får en härlig Londonvistelse!

      Radera