torsdag 18 oktober 2012

SHOPPING PÅ OXFORD STREET

Oxford street är en gata som de flesta känner till som tidigare vart i London. Här finns de mest kända klädjättarna och i de flesta affärer råder budget - medelpriser. Vi rekommenderar att ni tar en heldag till bara denna gata. Oxford street är ett säkert kort för weekendturisterna. Har ni begränsat med tid så tänkte vi rekommendera de bästa affärerna på Oxford street, enligt oss!

Primark

Primark har det mesta, bland annat kläder, skor, underkläder och accessoarer. Här är priserna så låga att man nästan tror att det är ett skämt. Dock är kvalitén inte den bästa så det får man vara medveten om. Många har dock kritiserat Primark för bland annat omiljövänlig tillverkning. 
Tips! Kom tidigt, helst vid öppning, för annars finns det risk att ni inte kan ta er fram i den enorma affären. Det är nämligen väldigt populärt och nästan alltid fullsmockat med folk (som för övrigt kämpar som djur för att hitta de bästa fynden). I provrummen får man ha max 6 items och var beredd på att köerna kan vara jättelånga. Man kan dock lämna sin korg med grejer utanför. 


Topshop

Topshop i London är enormt (tre våningar) och har ett jättebra utbud. Priserna ligger på medelnivå men de har ofta väldigt bra reor där man kan fynda riktigt snygga grejer! Här kan man spendera många timmar och det är sällan man kommer ut missnöjd. 


New Look

New Look har snygga kläder till bra priser (ungefär H&M-priser) och är väl värt ett besök (eller två)!


Forever 21

Många har säkert hört talas om den amerikanska kedjan Forever 21. Den har nyligen även kommit till London och Oxford street. Priserna är lite billigare än H&M. Vi tycker detta är ett måste om shoppar på Oxford street. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar