fredag 19 oktober 2012

KÄNDA RESTAURANGER

TGIF

TGIF, Thank God It's Friday, är en restaurangkedja som finns i många olika länder i världen. Här gör de gudomligt god grillad mat, som till exempel rejäla hamburgare och steaks, till ett helt okej pris. Restaurangen finns på två ställen i centrala London, nära Covent Garden och en alldeles vid Piccadilly Circus. Vill du bara gå och ta en drink så passar även detta ställe bra! Personalen är väldigt trevliga och roliga och det är alltid en fördel.


Hard Rock Café

Hard Rock Café finns på massor av ställen i världen och är väldigt populärt bland turister. Det kan vara missvisande med namnet då det egentligen inte är ett café utan en restaurang, du kan äta saftiga hamburgare med pommes, fräscha sallader eller varför inte en matig sandwich? 
Hard Rock Café 
Priserna är i medelklass.


Nando's

Denna restaurangkedja erbjuder enbart kycklingrätter i form av till exempel hamburgare, nuggets och även fajitas. Det är en väldigt mysig atmosfär inne i restaurangerna då det känns lite som att vara i Latinamerika. Nando's är väldigt lättillgängliga då dem finns överallt i London. 
Nando's har ungefär samma prisskala som TGIF och Hard Rock Café.

Jättegod kycklingfilé på Nando's

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar