torsdag 7 februari 2013

LONDON VISITORS HOTEL

När vi var i London bodde vi på London Visitors Hotel som ligger på 42-44 Holland Road i området Kensington. Det var ett mysigt litet hotell som faktiskt byggdes som ett familjehus på slutet av 1800-talet. Man har lyckligt nog kunnat bevara byggnadens gamla charm och familjära känsla och det känner man av så fort man kommer in. 
När vi bokade rum så valde vi det mest prisvärda vi kunde få tag i och det var ett standardrum med två enkelsängar samt delat badrum. Vårt rum var litet men mysigt och välstädat. Det delade badrummet var bra det med, de två duscharna var moderna och toaletterna fräscha. Det var inget problem alls att dela badrum med de andra hotellgästerna och inte en enda gång fick man stå i kö för att komma in på toan.

Frukost serveras på hotellet och det är en typisk engelsk hotellfrukost du får, bestående av toast, marmelad, mjölk och flingor samt kaffe och juice. Helt okej med andra ord! 

 Läget på hotellet var bra eftersom det är centralt och bara 5 minuters promenad från hotellet ligger London Overground som tar en till det centrala tunnelbanesystemet. Det fanns även en busshållsplats tvärs över gatan om man föredrar buss framför tåg. 

Personalen var trevlig och hjälpsam men verkade ha mycket att göra och var därför lite stressade. Det verkade i alla fall som att London Visitors Hotel är ett populärt hotell där många väljer att bo vilket är positivt.

Sammanfattningsvis var vi nöjda med vår vistelse på London Visitors Hotel och skulle absolut rekommendera det till de som är ute efter något billigt och enkelt men bra!

Vill du boka rum eller bara läsa lite om hotellet så kan du gå in här: http://www.londonvisitorshotel.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar