fredag 9 november 2012

HOTELLFÄLLOR

Vår guide handlar ju främst om härliga smultronställen och bra tips på vad man kan hitta på i London men i detta inlägg hade vi faktiskt tänkt ta upp problemet med dålig standard på hotell och missvisande hotellbeskrivningar. 

I London finns det hur mycket som helst att välja på i hotellväg och det är lätt att bli lite överväldigad när man sitter där framför datorskärmen och väl ska välja. 
Då många av hotellen framställs som bättre och finare än vad dom 
egentligen är så finns risken att man blir lurad, därför är det viktigt att inte bara kolla på bilder och beskrivningar utan även läsa omdömen från människor som faktiskt bott på hotellet. Omdömena ger ofta en mer verklighetstrogen beskrivning av hur hotellet är. Obs! Ser hotellomdömena från gästerna lite för bra ut (t.ex. 5 stjärnor på varje omdöme) för t.ex. ett vanligt 3-stjärnigt hotell kan man misstänka bluff här med, tyvärr. Verkar priset för bra för att vara sant? Ja då är det oftast så.

Vi har tyvärr själva hamnat i hotellfällor. Jag, Madde, har bott på Tavistock hotel i London. Det har ett väldigt bra och centralt läge, nära den stora tunnelbanestationen Euston. Det är ett billigt och enkelt hotell där rummen är opersonligt inredda med säng, skrivbord och stol. På hemsidan jag bokade hotellet visades bilder på stora, ljusa och fräscha rum fast i själva verket var det trängre, mörkare samt luktade ingrodd rök. Bilderna visade förmodligen de finaste rummen som finns på hotellet och på så vis kan man lätt bli lurad och tro att det är det man ska få. 
Personalen på Tavistock hotel var inte alls serviceinriktad eller trevlig, det var en man som inte ens kunde tala engelska vilket var lite komiskt. 
Frukosten var enkel och bestod av toastbröd, smör, marmelad samt mjölk och flingor. Vi läste på hemsidan vi bokade hotellet att en Full English Breakfast ingick i priset men när vi kom fram så fick vi betala 9 pund, alltså cirka 90 kronor, för lite korv, bönor, stekt ägg och bacon. 
Over all var hotellet helt okej med tanke på det billiga priset men det var inte roligt att komma dit och känna sig helt lurad. Jag har lärt mig att noga kolla upp hotellet  innan man bokar så man hamnar rätt för det finns säkert mysiga och fina hotell i London som är värda att bo på!

Tavistock Hotel

2 kommentarer:

  1. Det här är verkligen en bra nyhet och jag rekommenderar alla som behöver riktigt lån att ansöka via dessa e-postmeddelanden (christywalton355@gmail.com) eller whatsapp: +12522852093, jag är glad nu när jag har fått det lån jag begärde

    SvaraRadera

  2. RELIABLE BUSINESS/HOME/COMPANY/PROJECT/PERSONAL LOAN? AFFORDABLE LOAN IS HERE FOR YOU TODAY Email profdorothyinvestments@gmail.com

    We are financial consultants providing reliable loans to individuals and funding for business, home and projects start up. Are you tired of seeking loans or are you in any financial mess. Do you have a low credit score, and you will find it difficult to get loans from banks and other financial institutions? then worry no more for we are the solution to your financial misfortune. we offer all types of loan ranging from $5,000.00 to $200,000,000.00USD with a low interest rate of 2% and loan duration of 1 to 33 years to pay back the loan secure and unsecured. Are you losing sleep at nights worrying how to get a Legit Loan Lender? Contact us via Email profdorothyinvestments@gmail.com

    * Personal loans * Business loans
    * Home loans * Farm Loans
    * Education loans * Debt consolidation loans
    * Truck Loans * Car Loans
    * Hotels Loans * Refinancing Loans
    * Venture capital and many more.

    We are certified, reliable, financially powerful, fast and dynamic, with no credit check and offers a 100% guarantee loans and finances

    Best Regards
    Mrs. Dorothy Pilkenton Jean
    Financial Advisor on Bank Instruments,
    Private Banking and Client Services
    Email Address: profdorothyinvestments@gmail.com
    Operation: We provide Financial Service Such As Bank Instrument
    From AA Rate Banks, Cash Loan,BG,SBLC,BOND,PPP,MTN,TRADING,FUNDING MONETIZING etc.

    SvaraRadera